Últimes notícies:

Mig segle de la primera Olimpíada Escolar

per: Laura Roig

Una taula rodona al Reus Deportiu ha recordat els inicis del macroprojecte esportiu i el que va suposar la seva celebració per a tota la comarca

Aquests dies s’està celebrant a Reus la 42a Olimpíada Escolar, un esdeveniment que va néixer ara fa 50 anys, i que des de la primera edició es va convertir en un acte de ciutat i pioner a tot l’Estat. Les persones que es van implicar en l’arrancada de la primera Olimpíada Escolar, juntament amb personalitats que han treballat per mantenir i fer créixer el projecte esportiu, han estat els protagonistes de la taula rodona dedicada a la memòria d’aquest macroesdeveniment reusenc i de comarca.

Records, sentiments i anècdotes han aflorat durant l’acte que ha començat al hall del Reus Deportiu on hi ha una exposició dedicada a la primera edició de l’Olimpíada Escolar i a la seva trajectòria, amb els cartells que han il·lustrat, any rere any, l’esdeveniment. Durant els primers anys de l’Olimpíada hi van participar entre 5.000 i 7.000 infants.

42a Olimpíada Escolar 

Enguany se celebra la 42a edició d’aquest esdeveniment, després que quedés aturat uns anys i que ho recuperés el consistori reusenc. En aquesta edició hi participen més de 2000 infants, d’entre 8 i 12 anys, de 40 centres educatius del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. En total hi ha 12 modalitats de competició esportiva que s’allargaran fins al divendres 26 d’abril.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS