Últimes notícies:

La mitja marató de Cambrils celebra 15 anys amb més de 1.600 inscrits

Per commemorar l’aniversari i de manera excepcional, la prova incorpora 1.200 euros en premis.

Cambrils es prepara, un any més, per acollir la mitja marató aquest diumenge, 25 de febrer. A les 10 del matí es donarà el tret de sortida de la quinzena edició de la prova amb més de 1.600 persones, un 23% més que l’any passat. La prova s’ha convertit en la més nombrosa d’aquesta categoria a la regió de Tarragona.

Des de l’organització es destaca l’arribada de corredors de l’àrea metropolitana de Barcelona i de ciutats com Lleida, Osca, Castelló o Saragossa. Especialment perquè també ha atret alguns noms destacats d’aquest vessant de l’atletisme. El director de Running Solutions, Juanan Fernández, explica que “estem contents de tenir un bon crono, ens convertirà en una notícia important a mitjans especialitzats fora de la província”.

L’acte celebra 15 anys amb 1.200 euros en premis

“Cambrils és un circuit molt ràpid, molt pla, i encreuarem els dits per tenir bon temps”, afegeix. Per commemorar el quinzè aniversari de la mitja marató de Cambrils, el Grup Oliva incorpora 1.200 euros en premis. També es contempla la modalitat de 10 quilòmetres i de cursa en patins, a més de sortides infantils durant el mateix matí de la mitja marató.

Entre les novetats d’enguany hi ha la incorporació de la rambla Jaume I al recorregut, i entre els canvis que han vingut per quedar-se, propostes d’animació a tres punts diferents del trajecte. Fernández assegura que “si tot va bé i l’enquesta que fem la setmana vinent també, això ve per quedar-se”. Considera que “l’animació és una manera d’innovar, i sent entre les 10 i les dotze, no molestem ningú, al contrari, serà un valor afegit per la ciutat”.

Des de l’organització destaquen que més del 30% de les inscripcions són de dones, una dinàmica que va a l’alça. Confien que continuï creixent, tenint en compte que l’increment arriba gràcies a dones joves. Per altra banda, també subratllen la voluntat sostenible de la mitja marató de Cambrils.

El plàstic dels punts d’avituallament se substituirà per cartó reciclat i s’hi repartirà fruita de proximitat. A més, la samarreta de la prova està feta a l’Estat i amb material reciclat, a diferència de més del 90% de les proves que, segons apunten, les importen d’Àsia.

Imatge d’arxiu de la sortida de la mitja marató de Cambrils

AGENDA

RELACIONATS