Últimes notícies:

Nou èxit de participació en el Rock the Stage

per: Redacció

En total, més de 800 esportistes provinents de diversos punts de l’Estat s’han citat a la capital del Baix Camp per participar en una competició consolidada en el calendari anual d’aquest esport.

La sisena edició del Rock the Stage ha estat un èxit, igual que les anteriors edicions. Més de 800 esportistes s’han trobat a la capital del Baix Camp per competir en el campionat “Ciutat de Reus” de Hip Hop i Danses Urbanes, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp i l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus.

Enguany el certamen també ha acollit per primera vegada la Final Nacional de Catalunya d’aquestes dues modalitats. El grup júnior B-Xplosion de Barcelona, Èlia en la categoria minisolista de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus, o Play Rebel’s en categoria infantil s’han proclamat campions de Catalunya en les seves respectives categories.

El vessant solidari

Com en totes les edicions, els assistents al Rock the Stage paguen una entrada solidària de sis euros que ha anat en benefici de l’Associació Catalana de les Neurofibromatosis i l’ONG Asociación ENACH. En total, la ciutat de Reus ha acollit una jornada de hip-hop i danses urbanes d’alt nivell i amb una finalitat solidària, unes fites que consoliden, encara més, el Rock the Stage.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS