Últimes notícies:

Núria Castán és la millor rider del 2024

per: Joel Gomis Cos

Els aficionats han escollit la reusenca com a millor rider de l’any al Freeride World Tour, després que Castán acabés la temporada com a subcampiona del món.

Enguany no era una temporada senzilla per Castán, que va tornar a competir després de patir una allau i d’estar soterrada sota la neu durant més de deu minuts l’any passat. Un fet que va posar punt final a la seva temporada el 2023, i que va provocar un camí dur de recuperació física i psicològica.
 
Nou mesos més tard, ja en ple 2024, Castán va començar la temporada del Freeride World Tour a Verbier, al mateix punt on va patir l’allau. I aquí va sumar la primera victòria del curs, que va anar seguit d’un altre triomf a Geòrgia i de dos podis més. En total, la reusenca ha pujat al podi en quatre de les cinc proves d’enguany. Després de liderar la classificació general de la competició durant bona part de la temporada, Núria Castán va acabar el curs com a subcampiona del món, un fet inèdit per qualsevol rider de l’estat fins al moment.
 
Tot plegat ha provocat que els aficionats l’hagin escollit com a millor rider del Freeride World Tour 2024, una motivació més perquè Castán pugui proclamar-se campiona del món d’aquest certamen el 2025.

AGENDA

RELACIONATS