Últimes notícies:

Obertes les inscripcions per la 27a caminada Reus-Prades-Reus

per: Redacció

Ja estan obertes les inscripcions fins al 19 de maig per la Reus-Prades-Reus, que es farà el diumenge 2 de juny

L’Associació Excursionista Catalunya de Reus ja ha obert les inscripcions per participar en la tradicional caminada Reus-Prades-Reus, que enguany arriba a la 27a edició. El recorregut és de 54,8 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 2.950 metres, i comença i acaba a les piscines municipals de Reus. El certamen està inclòs en el Circuit Català de Caminades de Resistència 2024, i inscrita en el calendari de proves oficials de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Aquesta prova tindrà un màxim de 450 inscrits.

Més enllà de la caminada tradicional, també hi ha un recorregut reduït de 35 quilòmetres i un desnivell acumulat de 1.900 metres. En aquest cas, hi podran participar un màxim de 100 inscrits. Enguany també se celebra la sisena edició de la Trail Running, amb un recorregut que passa per camins de baixa i mitja muntanya amb una distància de 54,8 quilòmetres i un desnivell acumulat de 2.950 metres. Com en el recorregut reduït, el màxim de participants d’aquesta prova serà d’un centenar.

Les inscripcions es tancaran el 30 de maig, sempre que no s’hagi assolit la xifra màxima per cada categoria abans d’aquesta data. Unes inscripcions que es podran fer a la pàgina web de la Reus-Prades-Reus o al local de l’Associació Excursionista Catalunya de Reus.

AGENDA

RELACIONATS