Últimes notícies:

Reus acull el I Torneig de Tenis Taula per a persones amb Parkinson

La competició, que s’ha celebrat a les instal·lacions del CTT Ganxets, ha comptat amb 40 participants vinguts d’arreu de Catalunya.

El torneig per a persones diagnosticades de Parkinson s’emmarca en la Setmana del Tenis Taula que organitza el CTT Ganxets, i que finalitzarà el diumenge vinent. 

Més que una competició

La competició ha arrancat amb la fase de grups, que ha permès configurar dos quadres: el dels jugadors que han competit per arribar a la final, i el dels que s’han classificat per als premis de consolació. Però més enllà de la competició, es tracta d’un torneig que vol donar a conèixer la malaltia i, a la vegada, mostrar que qualsevol persona pot jugar a tenis taula, sigui quina sigui la seva condició. Des del CTT Ganxets es mostren satisfets per la gran rebuda que ha tingut la competició, on s’hi han inscrit una quarantena d’esportistes. A més, el torneig i la pràctica d’aquest esport fomenten la part social i terapèutica de les persones afectades per Parkinson, com explica la Cristina Zapata, que té 49 anys i va ser diagnosticada ara fa 4 anys.

Durant el matí de diumenge també s’ha disputat el primer torneig per a les persones amb problemes de salut mental. Un cop finalitzades les dues competicions, les autoritats locals han fet el lliurament de premis als primers classificats.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS