Últimes notícies:

Reus donarà el tret de sortida a la tercera edició de la cursa de ciclisme Kromvojoj

per: Miquel Ferrer

Vora 70 participants nacionals i internacionals es preparen per recórrer una marca de 1.400 kilòmetres per territoris catalans

La Kromvojoj, la cursa de ciclisme de carretera d’ultradistància celebra enguany la seva tercera edició. La sortida i arribada es tornarà a fer aquest cap de setmana des de Reus amb un recorregut circular de 1.400 kilòmetres per Catalunya i un desnivell acumulat de més de 24.500 metres positius. Com a novetats d’enguany, arriba la cursa Redux, una versió reduïda de 925 kilòmetres per a fer la cursa una mica més accessible.

La prova sortirà aquest 11 de maig, a les vuit del vespre, de les piscines municipals de Reus. El recorregut travessarà la Catalunya Central, el Cap de Creus, i la Costa Brava, el Pirineu, la Plana de Lleida, els Ports de Tortosa i el Delta de l’Ebre per tornar cap a Reus travessant el Priorat.

Participació internacional

De moment, són 70 els participants inscrits de les 100 places disponibles. Un 55% dels ciclistes són nacionals i un 45% venen d’arreu del món. En concret destaquen França i Anglaterra amb un 12% dels corredors internacionals, però també altres països europeus com Andorra, Bèlgica i Suïssa, i de països fora d’Europa com els Estats Units, Mèxic o Colòmbia.

Normes de la carrera

Els corredors comptaran també amb un “tracker satèl·lit” per controlar la seva seguretat, però també perquè no es facin trampes. Els corredors tenen permesos hotels, restaurants i comprar allà on es necessiti, però es desqualificarà a aquells que rebin ajuda externa i no tinguin, diuen, un esperit autosuficient.

AGENDA

RELACIONATS