Últimes notícies:

Reus tornarà a cloure la Volta Ciclista a Tarragona

per: Redacció

Enguany el recorregut de la Volta Ciclista a Tarragona s’ha repartit en tres etapes: divendres a Marçà, dissabte a la Pobla de Mafumet i diumenge a la capital del Baix Camp.

Els dies 14, 15 i 16 de juny es disputarà la 61a edició de la Volta Ciclista a Tarragona, la històrica prova per etapes que, un any més, compta amb  la col·laboració de la Regidoria de Salut i Esports de l’Ajuntament de Reus i de Reus Esport i Lleure. L’esdeveniment esportiu s’ha presentat a Reus amb novetats en el recorregut respecte a anys anteriors, però mantenint l’habitual darrera etapa amb sortida i arribada a la capital del Baix Camp.

Tres etapes a la Volta Ciclista a Tarragona

La prova estarà formada enguany per tres etapes. La primera jornada (amb sortida i arribada a Marçà) tindrà un recorregut de 80 quilòmetres pel Priorat, passant per les poblacions de Falset, Capçanes, Masroig, el Molar, Bellmunt del Priorat i Marçà. El segon dia de competició els corredors es desplaçaran a la Pobla de Mafumet, per fer un recorregut de 82 km amb dues voltes llargues de 20,5 km per la Pobla, Constantí, la Selva del Camp, Vilallonga, el Morell i la Pobla i tres voltes a un recorregut curt per la Pobla.

La tercera jornada sortirà i arribarà a Reus, des del Mercat Central de Reus, però farà un recorregut completament nou de 90 km amb ascens a la Mussara, passant per Pratdip i Colldejou, Vilanova d’Escornalbou, Riudecanyes, Montbrió, Botarell, Alforja i Vilaplana i tornada a Reus. Albert Josep Piñana en la general masculina i Júlia Mir en la femenina van guanyar la Volta Ciclista a Tarragona de l’any passat.

AGENDA

RELACIONATS