Últimes notícies:

Segona victòria de Núria Castán al Freeride World Tour 2024

Després del primer triomf a Verbier i una mala prova a Kicking Horse, la rider s’ha refet amb un triomf que l’ha classificada per les finals del Freeride World Tour en la primera posició.

Nou triomf de Núria Castán al Freeride World Tour, el segon en tres proves. La rider s’ha imposat a Geòrgia, en una baixada sense errors, fluida i solvent. Després d’un parell de salts inicials, Castán ha encarat la part més dura de la baixada amb molta seguretat i s’ha emportat la primera plaça. Una posició que la classifica per les finals del Freeride World Tour, que es disputaran a Àustria entre el 14 i el 18 de març i a Suïssa, entre el 23 i el 31 de març.

D’aquesta manera, la rider ha aconseguit el segon triomf de la temporada, per davant de la canadenca Erin Sauve i la francesa Anna Martínez. En declaracions a l’organització, Castán ha assegurat que el nerviosisme previ a la prova l’ha ajudada, i s’ha mostrat orgullosa de la línia de baixada que ha escollit. Assegura que és un somni estar liderant el certamen, i que el seu objectiu és acabar la temporada com a campiona del Freeride World Tour.

FOTOGRAFIA: Freeride World Tour

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS