Últimes notícies:

Tres jugadors del Reus Imperials van a la selecció catalana

per: Miquel Ferrer

El Jeram, l’Alex i el David van disputar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Cadet amb la Selecció Catalana de Futbol Americà

La Selecció Catalana de Futbol Americà va seleccionar tres jugadors del Reus Imperials per disputar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Cadet, celebrat aquest cap de setmana a Badalona.

Tot i que es van haver de conformar amb el subcampionat després de perdre contra la selecció de Madrid, el Jeram, l’Alex i el David van poder viure de primera mà una concentració amb Catalunya.

La selecció catalana cau a la final

El torneig va començar pels catalans amb un enfrontament contra la Comunitat Valenciana.  Aquest duel va ser molt igualat i l’equip català va necessitar d’una pròrroga per poder endur-se el triomf (8-0). Cap dels dos equips va aconseguir moure el marcador en el temps reglamentari (0-0) i la victòria es va haver de decidir en l’afegit.

La final va enfrontar un any més la selecció Catalana amb la Madrilenya, on tots dos equips van protagonitzar un matx trepidant que es va acabar resolent a favor de Madrid per un sol punt (7-8).

Un salt de qualitat pels Reus Imperials

El Reus Imperials veu en els jugadors convocats, un gran impuls per al club ganxet, però recalca que la seva convocatòria és fruit del seu esforç i la seva bona companyonia i actitud. A més, creuen que aquests jugadors son clau per al futur del club i de la marca reusenca en el futbol americà.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS