Últimes notícies:

Aigües de Reus preveu que caldran 80 milions d’euros d’inversió els anys que venen

per: Redacció

La CUP ho atribueix a la manca d’inversió els darrers anys mentre que el govern municipal assegura que els anticapitalistes han tret la xifra de lloc

Aquesta passada setmana s’ha posat sobre la taula les inversions previstes per Aigües de Reus els anys vinents. Segons el consistori es tracta dels plans directors de la xarxa d’abastament i clavegueram i corresponen a inversions a curt, mitjà i llarg termini. L’empresa municipal calcula que caldrà més de 80 milions d’euros.

La CUP, per la seva banda, denuncia que el que passa és que cal una inversió milionària perquè no s’ha fet res en els darrers anys. Segons els anticapitalistes, l’empresa municipal Aigües de Reus ha servit durant les darreres dècades per tapar forats econòmics a la resta de societats de l’Ajuntament, el que hauria repercutit en les inversions necessàries.

Segons Mònica Pàmies, portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Reus, “la manca de manteniment ha repercutit en fuites que han fet perdre més d’un milió de metres cúbics d’aigua”. Afegeix que “tot plegat evidencia que no s’ha invertit el que caldria“.

L’Ajuntament nega la major i assegura que la CUP ha tret de lloc les xifres anunciades en projectes i millores per als anys vinents.

AGENDA

RELACIONATS