Andreu Martín, al capdavant de les travesses per ocupar la Subdelegació del Govern

per: Redacció

El reusenc Andreu Martín és actualment diputat al Congrés per Tarragona

Andreu Martín

El qui va ser regidor de l’Ajuntament de Reus i actual diputat al Congrés per Tarragona, Andreu Martín, es proposa com a Subdelegat del Govern espanyol a la demarcació. El seu nom sona des de fa dies després que Santiago Castellà, el fins ara subdelegat, s’hagi convertit en el nou president de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

Martín és ara mateix el primer a les travesses per ocupar el càrrec. Segons apunten fonts del PSC, és dels pocs que compleix amb un dels requisits imprescindibles per ser Subdelegat, tenir un nivell alt de funcionariat. Ell és professor i ha estat director de l’Institut Domènech i Muntaner.

Andreu Martín, responsabilitat i llarga trajectòria

Martín és un home de partit. Els qui el coneixen en destaquen el compromís i la responsabilitat. Regidor del 2011 al 2023, quan havia de ser el candidat socialista a les eleccions municipals, sempre ha estat a l’oposició al consistori reusenc. Quan tot li anava de cara per convertir-se en alcalde de la ciutat, una situació personal el va obligar a abandonar la pugna per la vara de batlle. Des d’aleshores és diputat al Congrés per Tarragona.

Una dona de delegada

Una altra de les qüestions que deixen sobre la taula fonts del PSC és que el càrrec de Delegat del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona l’ocuparà una dona. Sobre la taula havien estat alguns noms que haurien quedat descartats.

AGENDA

15 de Setembre

RELACIONATS