L’estació d’autobusos de Reus es traslladarà d’ubicació

per: Marc Càmara

L’alcaldessa, Sandra Guaita, ha anunciat el trasllat de l’estació d’autobusos durant la conferència de balanç del seu primer any de mandat

L’estació d’autobusos de Reus viurà una transformació en els anys vinents. L’alcaldessa, Sandra Guaita, ha anunciat aquest dilluns al vespre que l’equipament es traslladarà d’ubicació i que les converses amb la Generalitat, titular de la infraestructura, estan encarrilades i molt avançades.

Guaita ha fet aquest anunci durant la conferència de balanç del seu primer any de mandat. Durant el discurs, no ha desgranat els detalls d’aquest projecte, però sí que ha mostrat algunes imatges virtuals de com es preveu que quedi la nova estació, ubicada a tocar de Mas Iglesias i amb una permeabilitat molt més amable amb l’entorn. Segons Guaita, tot plegat “ha de permetre guanyar una gran zona verda“.

El trasllat de l’estació d’autobusos, únic gran anunci

Guaita no ha revelat gaires més detalls del seu full de ruta com a alcaldessa. Ha reiterat la voluntat de transformar Reus en una ciutat verda i sostenible i de recuperar “la mirada llarga” per dibuixar grans projectes, però s’ha quedat en la filosofia.

Sí que ha aprofitat la conferència per repassar a bastament totes les accions de govern que ha liderat en el darrer any. Des de la tasca en neteja de via pública, passant per l’increment d’agents al cos de la Guàrdia Urbana, les polítiques de dinamització econòmica i de formació i els grans projectes anunciats, com la nova escola bressol a tocar de l’Eduard Toda.

El discurs, de prop de setanta minuts, ha estat pronunciat davant d’una vuitantena de persones, bona part regidors de l’Ajuntament, treballadors municipals i alguns càrrecs socialistes del territori, a més del delegat del Govern en funcions del Camp de Tarragona.

Anàlisi de la conferència de balanç del primer any de mandat de Sandra Guaita, per Marc Càmara

AGENDA

15 de Setembre

RELACIONATS