L’Ajuntament de Reus demana compromís amb la ciutat al nou govern de la Generalitat

per: Miquel Ferrer

L’Ajuntament de Reus ja ha fet les seves peticions, i demana que es compleixin les accions específiques que són competència de la generalitat

Fa tot just una setmana que Salvador Illa va esdevenir president de la Generalitat de Catalunya, després de ser investit al parlament català amb la majoria absoluta mínima necessària. Ara, amb la composició del govern feta i els càrrecs de les conselleries designats, comença el repte de governar per tota la ciutadania, un compromís que el nou president va mencionar dins del seu discurs després de ser elegit.

Estabilitat i compromís, les peticions de l’Ajuntament de Reus

Des de l’Ajuntament de Reus, celebren la creació del nou govern a l’espera d’aquesta posada en marxa. El consistori creu que aportarà estabilitat política als municipis de Catalunya i permetrà dur a terme els projectes necessaris, que de moment es troben sobre la taula. La voluntat de Reus, diuen, és donar la mà al nou govern i crear ponts amb la generalitat per crear projectes comuns, i recorden la importància de la Catalunya sud i de Reus, on es requereixen accions específiques.

Ajuntament de Reus

Acabar els projectes que depenen de la generalitat

Unes accions les competències de les quals pertanyen a la generalitat, i que són fonamentals per la transformació urbanística i la mobilitat de Reus, com és el cas del trasllat de l’estació d’autobusos a la vorera del Parc de Mas Iglesias, o la creació del tramvia del Camp de Tarragona, que hauria d’arribar a entrar en funcionament a la ciutat de Reus d’aquí a quatre anys. L’ajuntament demana que aquests projectes amb un impacte directe en els reusencs, siguin atesos per donar resposta a les peticions de la ciutadania.

Les peticions de la ciutadania al govern de Salvador Illa

Més enllà de les peticions del consistori, des d’aquest mitjà també hem sortit al carrer per saber què li demana la ciutadania reusenca al nou govern de Salvador Illa. I això han respost a Canal Reus.

Fil de notícies

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS