Últimes notícies:

L’exregidor de Vox de Reus, Josep Ruiz, s’afilia al PP

per: Jordi Olària Gras

Actualment és regidor no adscrit i no s’incorporarà al grup municipal popular

L’exregidor de Vox a l’Ajuntament de Reus, Josep Ruiz, s’ha afiliat al Partit Popular. Així ho ha anunciat l’actual regidor no adscrit al consistori reusenc juntament amb el president local del PP, Sebastià Domènech. Segons ha apuntat Ruiz, es tracta d’un pas meditat després de donar-se de baixa de Vox el passat mes de novembre.

La llei no permet que passi a formar part del grup municipal popular, una incorporació que, segons assegura, tampoc hauria fet efectiva. Aquest dimecres ha declarat que “vull deixar molt clar que no soc el tercer regidor del partit popular, soc el regidor no adscrit de l’Ajuntament de Reus, que com un ciutadà més de Reus, m’afilio al PP de Reus”.

Des del partit s’assegura que és un pas que fa setmanes que també fan antics militants i fins i tot regidors de formacions com Ciutadans. El president local dels populars, Sebastià Domènech, apunta que aquesta dinàmica ha de convertir el partit en “el pal de paller del constitucionalisme” de cara a les eleccions catalanes.

Insisteixen en la problemàtica de la Mineta

Aquesta mateixa setmana, el Partit Popular reusenc ha tornat a posar sobre la taula la situació del barri de la Mineta, després de portar-la a l’últim ple municipal. Recorden que hi ha una empresa logísticaNacex, que hi té la seva activitat després d’una autorització de l’Ajuntament durant el darrer mandat. La llicència va arribar amb polèmica, contradient un informe municipal que s’hi oposava i també les directrius plantejades al planejament urbanístic de Reus.

La portaveu del grup municipal del PP de l’Ajuntament de Reus, Sílvia Virgili, recorda que “el president de l’empresa pública de la Generalitat Cimalsa, dedicada al suport de les empreses logístiques, va declarar que el cas de Reus no és normal ni desitjable, i que les normes hi són per complir-les”.

Els populars critiquen que l’Ajuntament hagi ignorat les denúncies dels veïns sobre aquesta situació i que hagués de ser la Generalitat qui obligués el consistori a facilitar els expedients al veïnat. També carreguen contra el tracte de favor cap a Nacex, a la qual s’ha concedit un càrrega i descàrrega després de concedir-los un gual que els obligaria a fer aquestes tasques fins de la nau.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS