Lucía López Cerdán serà la delegada de la Generalitat al Camp de Tarragona

per: Redacció

López Cerdán és regidora de La Canonja des del 2013 i actualment és la primera tinent d’alcalde del municipi.

Segons va avançar aquest dilluns el Diari de Tarragona, la primera tinent d’alcalde de La Canonja serà la nova delegada del Govern al Camp de Tarragona. Lucía López Cerdán substituirà així a Àngel Xifré, que ha ostentat el càrrec des de la ruptura del pacte entre Junts i Esquerra.

López Cerdán també ha estat assessora de Santi Castellà a la Subdelegació del Govern espanyol a Tarragona.

Segons explica el rotatiu, López Cerdán és militant del PSC des del 2011, anteriorment ingressat a les Joventuts Socialistes. Des del 2013 forma part de l’equip de Roc Muñoz a l’Ajuntament de La Canonja, on actualment és tinent d’alcalde.

Lucía López Cerdán, dona, jove i preparada

Fonts del PSC asseguren que López Cerdán és una persona preparada. Ha liderat la secretaria d’Igualtat de la Comissió Executiva de les JSC a Tarragona i també ha estat membre de l’Executiva Nacional, on ha encapçalat la secretaria de Política Municipal. A hores d’ara és la primera secretaria de l’Agrupació Local del PSC a La Canonja i també ha estat vocal de la Comissió Executiva de la federació socialista del Camp de Tarragona.

Diverses fonts dels socialistes havien expressat els darrers dies a Canal Reus que el càrrec l’havia d’ocupar una dona. Tot plegat, al bell mig de les travesses que apunten que el reusenc Andreu Martín podria convertir-se en Subdelegat del Govern en substitució de Santi Castellà, que serà el nou president de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

AGENDA

15 de Setembre

RELACIONATS