Últimes notícies:

Oliver Klein torna a atacar: “El pressupost del 2024 és símptoma de desastre”

El Nou Moviment Ciutadà ha deixat clar que votarà en contra d’aquesta aprovació inicial. A més, assenyalen altra vegada a una clara desavinença dins el govern, i on aquests pressupostos en són un clar exemple

El govern de Cambrils ha fet públic el pressupost del consistori per al 2024 aquesta passada setmana, dos mesos després de començar l’exercici. Aquesta tardança l’estructura dels comptes municipals han estat les principals crítiques del Nou Moviment Ciutadà. 

Després d’haver analitzat el document amb més de 150 pàgines que, segons aquest grup de l’oposició, els van fer arribar aquest dilluns des de l’equip de govern, han pogut detectar que no hi ha una aposta ferma per algun projecte central a dur a terme en els mesos de mandat. 

Han posat com a exemple l’entrada de més d’1,7 milions d’euros extres per la recaptació d’impostos. Uns diners que des del govern justificaven per a poder fer més inversions i millorar la vida dels cambrilencs. Ara bé, el Nou Moviment Ciutadà denuncia que no veuen reflectida aquesta partida, perquè totes les inversions són petites. 

El cap de l’oposició també ha volgut centrar l’atenció en la manera de presentar aquests comptes. Segons ell, l’estructura i la tardança per tenir-los enllestits és un símptoma que aquest govern, diu, no té una bona entesa. Fins i tot, ha posat en dubte que alguns dels seus regidors arribin a final de mandat. 

Klein també ha volgut remarcar que hi ha molts diners que arribaran en els pròxims mesos en forma de subvencions, com ara dels Fons Next Generation europeus, que es van aconseguir gràcies al govern anterior. A més, també ha reclamat explicacions per altres línies de subvencions que s’han deixat perdre per a projectes, com el del Palau d’Esports. 

AGENDA

RELACIONATS