Teresa Pallarès reduirà l’activitat política per qüestions de salut

per: Redacció

La portaveu de Junts a Reus i líder de l’oposició a la ciutat, Teresa Pallarès, se sotmetrà a una intervenció mèdica la setmana vinent i s’anirà reincorporant a l’Ajuntament i al Senat progressivament

Teresa Pallarès, portaveu de Junts per Reus a l’Ajuntament de Reus, màxima responsable de l’oposició al consistori i també senadora a Madrid pel partit de Carles Puigdemont es veu obligada a aturar la seva activitat pública. El motiu és una intervenció mèdica que la formació ha comunicat aquest dimarts al matí.

Pallarès se sotmetrà a aquest procediment la setmana vinent, cosa que l’obligarà a reduir la seva activitat política tant a Reus com a Madrid. Amb tot, en el mateix comunicat, s’especifica que Teresa Pallarès anirà reprenent progressivament totes les seves funcions com a regidora i senadora en les setmanes vinents.

La líder de l’oposició a l’Ajuntament de Reus va fer públic ara fa quatre anys que se l’havia diagnosticat de leucèmia. Una malaltia contra la qual va lluitar exemplarment fins al punt que l’any 2023 va encapçalar la llista de Junts a les eleccions municipals.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS