Últimes notícies:

Teresa Pallarès: “El PSC parlava de mala gestió quan nosaltres tancàvem amb superàvit”

per: Marc Càmara

La portaveu de Junts demana que el govern expliqui on es destinaran els diners que s’obtindran amb l’increment d’impostos d’aquest 2024

Aquest dimarts el regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Reus, Manel Muñoz, explicava a Canal Reus que el consistori tancarà l’exercici del 2023 amb un superàvit d’1,75 milions d’euros. I aquest dimecres ja hi ha dit la seva la màxima representant de l’oposició al consistori, Teresa Pallarès, portaveu del grup municipal de Junts a la ciutat. 

Pallarès demana honestedat a l’actual govern: “hem de criticar aquesta actitud d’ara és millor que abans i del que fèiem ja no ens recordem“, assegurant també que cal que tinguin present quins són els seus socis de govern, fent clara referència a Esquerra i ARA Reus, que eren també els socis de Pellicer el mandat anterior. 

La líder de l’oposició també recorda que el PSC criticava que l’Ajuntament tanqués amb superàvit, “ells deien que era fruit d’una mala gestió, quan en alguns moments, les lleis estatals exigien aquests superàvits” i alerta que la manca de pressupostos estatals pot ser un problema per l’estabilitat pressupostària municipal. 

Pallarès creu que cal discutir les partides d’inversió i la seva execució: “esperem que ens expliquin què faran amb els diners de l’increment dels impostos“. I aquí allarga la mà, però amb mesura assegurant que “ells governen i ells gestionen, i ens tenen al seu costat fins ara, perquè estem fent una oposició constructiva, però això ha de venir dels dos costats, si no haurem d’actuar d’una altra manera“. 

El model del Centre MQ

La portaveu de Junts també assegura que aquest divendres, al plenari municipal, exposarà el seu model per gestionar el Centre MQ, que aquest 2023 ha tancat amb més de 450.000 euros de dèficit“No pot ser que havent-hi un pla d’ajust es continuï tancant en negatiu“, assegura, i diu que això evidencia que el problema és de fons. Diu tenir una solució per aquesta situació. 

AGENDA

RELACIONATS