Últimes notícies:

Daniel Roig: “El problema de l’habitatge necessita un pacte de país”

per: Clara Marquiegui

El president a Tarragona de l’Associació de Promotors i Constructors de Catalunya, Daniel Roig, ha fet una anàlisi de la situació immobiliària actual en una nova edició del Tribuna Cambra.

Vivim en temps complicats pel que fa a l’accés a una vivenda. Reus, com també altres ciutats i pobles de Catalunya, i fins i tot de l’estat, té poca oferta d’habitatge de tota mena. Un fet que, davant la gran demanda que existeix per part de la ciutadania, provoca preus alts de compra i lloguer. A més, la nova construcció no s’equilibra amb la gran quantitat de persones que necessiten un habitatge.

Des de l’Associació de Promotors i Constructors de Catalunya creuen que aquesta és una problemàtica que “trigarà dècades a ser solucionada”, com també que caldrà un gran pacte de país per a la normalització de la situació i dels preus.

Tot plegat s’ha posat sobre la taula en una jornada centrada en l’habitatge i organitzada per la Cambra de Comerç de Reus. En aquesta, el president d’aquesta associació a Tarragona, Daniel Roig, ha dut a terme una anàlisi actual per identificar les tendències a llarg termini i per detectar les dificultats amb les quals encara es troben els promotors a l’hora de generar nova construcció.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS