Últimes notícies:

El 25è Sopar Solidari de la parròquia de Sant Bernat Calvó recull 5.800 €

per: Laura Roig

Hi han participat prop de 300 persones, i els diners recaptats aniran destinats a un projecte de beques d’estudi per a infants de Talnique, a El Salvador

“Aliment, educació i esperança”. Aquest és el lema del 25è Sopar Solidari que organitza anualment la Parròquia de Sant Bernat Calvó, de la mà de Pont de Solidaritat, i que en aquesta edició s’ha fixat en la problemàtica que viu El Salvador, on hi ha un elevat grau de delinqüència vinculat al narcotràfic.

En concret, els diners aniran a l’Associació Kanzeon, que ajuda les famílies més pobres de la Sierra del Bálsamo de San Salvador oferint beques escolars als infants perquè no caiguin a les xarxes de narcotràfic, anomenades Mares. L’acte solidari ha estat conduït pel periodista Xavier Graset, i ha comptat amb la participació musical del Cor Jove de l’Orfeó Reusenc i del mag Josep Maria Auqué.

El Sopar sorteja un quadre de Fina Veciana

El Sopar d’enguany ha estat especial, perquè s’han celebrat els 25 anys d’aquesta iniciativa solidària. És per això que també ha tingut un sorteig especial, un quadre que l’artista reusenca Fina Veciana ha fet expressament per a l’ocasió, i que el guanyador s’ha endut a casa.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS