Últimes notícies:

El desnonament d’una família al Barri Fortuny reuneix 60 persones per aturar-lo

per: Miquel Ferrer

Tot i els esforços dels veïns i membres del sindicat de l’habitatge, el desnonament s’ha executat amb un gran desplegament policial

El sindicat de l’habitatge i les protestes dels veïns no han pogut aturar el desnonament d’una mare i els seus tres fills a la glorieta de Ramir Ortega, al Barri Fortuny. El pis, propietat de La Caixa, ja va patir una convocatòria de desnonament ara fa un mes que el sindicat va frenar.

Gran dispositiu policial

Un gran dispositiu policial, format per tres furgons i diversos cotxes de mossos d’esquadra s’han presentat a dos quarts de vuit del matí per acordillar la zona, una reacció que ha sorprès els membres del sindicat per la rapidesa i la contundència amb la qual s’ha executat. El desnonament ha durat pràcticament dues hores.

Família en situació de vulnerabilitat social

La família ha estat traslladada a Serveis Socials i, segons l’ajuntament, ha estat reallotjada puntualment per passar a viure a partir d’ara amb els seus familiars.
La veïna desnonada és la Hakima, una dona amb tres fills i que es troba en situació de vulnerabilitat després de perdre el seu marit.

D’altra banda , el Sindicat té previst concentrar-se novament aquest mes de juny davant d’un altre pis per evitar un nou desnonament, previst pel dia 26.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS