Últimes notícies:

El Mulla’t per l’esclerosi múltiple arriba a la 31a edició

per: Miquel Ferrer

Enguany, gairebé 170 piscines del Camp de Tarragona s’han sumat a la trenta-unena edició del Mulla’t, i l’acte principal serà un any més al Club Tenis Monterols de Reus

El diumenge 14 de juliol al Club Tennis Monterols de Reus tindrà lloc una nova edició del Mulla’t, l’acció solidària per recaptar fonts dirigides a la investigació i visibilització de l’Esclerosi Múltiple. Enguany, més de 160 piscines s’han sumat a l’acció per recaptar fonts, i com cada any, les activitats a la piscina aniran acompanyades d’aperitius, música a càrrec del Cor Ciutat de Reus, i el padrí de la jornada, que aquest any serà el nadador reusenc Santiago Esteva.

Mulla't

Una acció que cada municipi es vol fer seva

En total, l’acció comptarà amb més de 500 piscines participants a tota Catalunya. Des de l’associació Fundació Esclerosi Múltiple, defensen que cada municipi pugui adaptar la festa del mulla’t per fer la més pròpia. Segons Sefa Bové, coordinadora de campanyes de la Fundació Esclerosi Múltiple, la campanya és molt propera i els propis veïns son els que millor saben quan tindran més èxit i quan s’ha de celebrar a cada poble.

La recaptació, una part fonamental del Mulla’t

La fundació insisteix que tot i que la campanya és de difusió, també és de captació i anima a que les persones que ho vulguin, puguin donar a la causa mitjançant la seva pàgina web, on també compten amb tota mena de marxandatge dissenyat per donar suport a la causa. Amb tot, una jornada amb l’objectiu de recaptar fons per investigar una malaltia neurodegenerativa que de moment no te cura, i que afecta a més de 9.000 persones a Catalunya.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS