Últimes notícies:

Llum verda a l’obertura completa de la segona planta de la residència d’Horts de Miró

per: Paula Jansà

Després d’anys de reivindicació, la Generalitat ha donat el vistiplau per poder ocupar les 29 places disponibles del segon pis de la residència.

Ara fa unes setmanes, des de Canal Reus els vam explicar que la segona planta de la residència d’Horts de Miró va rebre els primers deu usuaris. Una fita assolida després d’anys de reivindicació per part de l’Ajuntament de Reus i dels mateixos treballadors de l’equipament. Doncs bé, la Generalitat de Catalunya ja ha autoritzat que s’omplin les dinou places restants, segons ha pogut saber aquest mitjà.

Així doncs, a partir d’aquest mateix dijous començaran els ingressos dels usuaris. Els primers a arribar seran nou residents provinents de la residència de l’ICASS, que ha de quedar desallotjada com a màxim el dia 30 de juny, i que arribaran esglaonadament els dies 6, 10 i 12 de juny. A partir d’aquí, la resta d’usuaris s’ompliran de la llista d’espera que té l’equipament.

horts de miró

La residència ampliarà el personal

La reobertura significa també un salt qualitatiu en les condicions dels seus treballadors. La posada en marxa al complet de la segona planta suposa la contractació de cinc reforços i l’ampliació de jornada a dos treballadors més. A més a més, també s’ampliaran els horaris de recepció, fisioteràpia, treballadors i educadors socials, infermeria i serveis generals.

L’ICASS es va buidant

Pel que fa a la residència de l’ICASS, segons fonts consultades per aquest mitjà, si tot va sobre el previst, a finals de la setmana que ve només quedaran onze residents a l’equipament.

AGENDA

RELACIONATS