Últimes notícies:

Reus intensifica la neteja en parcs i zones de jocs infantils

per: Miquel Ferrer

L’augment del pressupost permetrà la reorganització del servei de neteja per tal que els treballs es facin de manera més freqüent

L’Ajuntament de Reus reforçarà el servei de neteja en zones de jocs infantils, parcs i jardins de cara a aquest estiu per fer front a un ús més intensiu de la ciutat. Aquesta mesura es farà mitjançant la reorganització del servei per tal que els treballs de neteja intensiva es facin de manera més freqüent i disposant de 3 equips més. El reforç és fruit de l’ampliació del contracte del servei de neteja viària, que suposa un augment de la dotació del pressupost de 576.000 euros.

A més d’ampliar la freqüència, el nou pla també amplia les àrees d’actuació. Enguany, es preveu que es pugui arribar a 56 espais de jocs infantils i que la neteja també inclogui el mobiliari públic. El servei també intensificarà altres zones públiques com parcs i jardins, amb el desdoblament de 3 dels equips en 6 equips individuals i un augment de la neteja de fins a sis dies a la setmana en alguns casos.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS