Últimes notícies:

Una família vulnerable és desnonada del seu pis a Reus

L’avinguda de Pere el Cerimoniós ha estat testimoni d’un desnonament aquest dilluns al matí. La propietat de l’habitatge és Gramina Homes, un fons voltor de Caixa Bank.

A les 11 del matí d’aquest dilluns, una vintena de persones ja s’aglutinaven a la porta del bloc de pisos de l’av Pere el Cerimoniós número 74. La Yamina i l’Abdeslam havien rebut l’avís feia uns mesos del seu desnonament. Des del Sindicat d’Habitatge de Reus estaven en tràmits per aturar-lo, ja que la família compta amb un informe de vulnerabilitat. La propietat de l’habitatge és Gramina Homes, un fons voltor de Caixa Bank. 

Perquè pogués entrar la comitiva judicial, agents antidisturbis dels Mossos d’Esquadra han estat retirant durant 10 minuts els manifestants que s’havien plantat davant la porta de l’edifici. Una estona on s’han viscut moments de molta tensió

Una vegada els agents han estat dins, la família ha estat desnonada. De moment, serà una veïna la que els acollirà de manera temporal, però estan a l’espera d’una reunió amb Serveis Socials de l’Ajuntament.

AGENDA

RELACIONATS