Últimes notícies:

Unes 450 famílies es reuneixen a la 10a festa del centre Villablanca

per: Redacció

Una jornada que es va reivindicar la importància de l’art com a eina d’empoderament i comunicació

L‘artteràpia i el foment de l’art com a forma d’expressió i comunicació. Aquests han estat els eixos de la festa de les famílies dels centres d’atenció a les persones amb discapacitat o malaltia mental de Villablanca i Bellisens. Enguany s’ha celebrat la 10 a edició i s’han aplegat un total de 450 famílies.

Durant els darrers anys els professionals del centre de Villablanca han posat el focus en el treball artístic. Entenen l’art, fet des d’una manera lliure, autentica i a partir de la creativitat, com a forma d’empoderament per als usuaris. A més, de ser una eina que facilita la relació natural amb els altres.

Aquest dissabte 1 de juny els assistents han pogut gaudir de l’exposició Art i Natura repartida pels jardins del centre. També han pogut participar en diferents tallers de treballs manuals, un mural i un collage per expressar el seu vessant artístic.

L’esdeveniment ha estat acompanyat amb una actuació musical i un aperitiu que ha inclòs unes portes obertes als espais residencials recentment remodelats.

AGENDA

RELACIONATS