Últimes notícies:

Vuit residents es mantenen a la residència ICASS de Reus

per: Jordi Olària Gras

La plantilla denuncia la “negligència” de retallar serveis i no garantir-los als inquilins que hi queden

La comunitat de la residència ICASS de Reus denuncia que la Generalitat comet una negligència amb els residents que queden a l’equipament. La gran majoria ja s’han traslladat, i a hores d’ara només queden 8 persones vivint a la instal·lació del passeig de Mata.

La delegada sindical Carmen Mesas carrega contra el Govern perquè “ens sembla una negligència que a aquestes vuit persones no tinguin un metge per ser ateses, i tampoc no hi ha infermeres al torn de tarda ni de nit”. Queden només dos auxiliars al torn de matí i dos al de tarda, un fisioterapeuta i la directora de la residència.

residència ICASS
Porta d’entrada de la residència ICASS | Canal Reus

Les famílies que queden a la residènica ICASS se senten ignorades per l’Ajuntament

Pel que fa a les 8 famílies que queden a l’ICASS, continuen reclamant que les obres es facin amb els residents dins, com s’ha fet en tantes altres situacions similars arreu de Catalunya. Un d’aquests familiars, Tarsicio Ros, explica que “hi ha un document que vam entregar el dia 7 preguntant si donaven suport a la nostra proposta i encara no tenim resposta”.

Després que el govern de Reus no hagi acceptat les més d’11.000 firmes recollides per fer una audiència pública, la comunitat de la residència se sent ignorada pel consistori. “Diuen que ja han fet tot el que podien fer, i crec que no han fet res”, etziba Ros.

AGENDA

RELACIONATS