Últimes notícies:

‘Cap infant sense Fortuny’ estrena nou espectacle

per: Paula Montalvo

Un miler d’alumnes de 22 escoles de la ciutat tornaran a omplir el Teatre Fortuny de Reus a finals d’aquest mes de maig amb una nova edició

El pròxim 30 de maig, un miler d’alumnes es retrobaran en la quarta edició de ‘Cap infant sense Fortuny‘. Un any en què s’està creant des de zero una proposta teatral i musical titulada ‘L’invent de la Doctora Larsen‘. El projecte s’està acabant de cuinar al Convent de les Arts d’Alcover, amb artistes com el violinista i dramaturg Rafael Fabregat, el músic Jordi Cornudella i amb Iban Beltran com a director escènic. Alba Aluja, Georgina Llauradó, Irene Benavent, Carles Pitarch o Núria Subietas també formen l’equip, a més de nou músics de la Camerata XXI.

Una idea que serà més transversal que altres anys, ja que els alumnes faran activitats prèvies a les escoles per tenir un context quan vagin al teatre. A més, la temàtica central, que és la intel·ligència artificial i la consciència ambiental, és proposta dels mateixos docents, que tenen cada vegada més inquietud per aquesta qüestió.

La Fundació Teatre Fortuny, encarregada de coordinar i tirar endavant aquest programa, ha celebrat poder veure com aquest projecte creix any rere any. També ho asseguren des de l’Ajuntament de Reus, que celebren poder fomentar la cultura entre els més petits.

Seran dues les sessions que se celebraran el dia 30 de maig al matí i que permetran que tots aquests alumnes passin pel Fortuny: una primera a les 10 i la segona, a dos quarts de 12 del migdia.

AGENDA

RELACIONATS