Últimes notícies:

Petits artistes omplen l’escenari amb la Mostra de Teatre de Reus i Baix Camp

per: Paula Jansà

Es tracta d’una iniciativa que implica gairebé 600 alumnes de primària i de secundària de la comarca a intercanviar experiències escolars i millorar les seves competències comunicatives, socials i expressives.

Dinamitzar la participació dels alumnes de secundària i descentralitzar més les seus. Aquests són els objectius de la 42a edició de la Mostra de Teatre de Reus i Baix Camp que acull el territori un any més.

Una iniciativa que enguany gaudeixen una vintena de centres educatius de diferents punts de la comarca i un total de gairebé 600 alumnes. La voluntat de tot plegat és que els alumnes puguin intercanviar experiències escolars, treballar totes les competències del teatre i estimular les seves habilitats socials i comunicatives, entre altres.

Així doncs, cada centre educatiu participant presenta una obra de 30 minuts aproximadament, on els actors i les actrius mostren el resultat del seu esforç i procés creatiu dut a terme a les aules.

La iniciativa s’allargarà fins al pròxim dijous 30 de maig i es durà a terme a 4 escenaris diferents de la comarca: el Teatre Bartrina, l’Auditori Infant Pere de l’Hospitalet i els Col·legis la Salle i Maria Rosa Molas.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és MOSTRA-TEATRE-REUS-I-BAIX-CAMP-1024x768.jpeg

AGENDA

RELACIONATS