Últimes notícies:

Propostes joves per a millorar la ciutat de Reus

per: Clara Marquiegui

El laboratori Prototip[s], impulsat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Reus, ha celebrat una jornada de treball amb els joves a La Palma.

Propostes ciutadanes per a un Reus millor, que sorgeixin de les idees dels joves. Aquest és el propòsit del laboratori Prototip[s], una nova iniciativa de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Reus que vol empoderar els adolescents de 2n i 3r d’ESO.

Després d’una primera fase de treball als instituts, aquest dimecres a La Palma ha tingut lloc una jornada de formació per generar connexió entre alumnes per grups, construir projectes sobre sostenibilitat i compartir-los amb la resta de participants. 

El millor projecte es farà realitat

El projecte millor formulat del laboratori jove Prototip[s] s’implementarà a la ciutat de Reus, amb l’acompanyament de la regidoria de Joventut. L’objectiu és que Prototip[s] es consolidi i es repeteixi els pròxims cursos escolars.

Aquest laboratori neix de l’Eix 3 del Pla Local de Joventut (2022-2027). Segons s’especifica, es proposa un canvi de prisma en les polítiques de joventut, sovint confoses en plantejar únicament una programació àmplia d’activitats destinades a les persones joves.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS