Últimes notícies:

El barri Gaudí de Reus acull el darrer projecte de Rigoberta Bandini

per: Redacció

El passat 18 de març, aquest barri de Reus va acollir la sessió fotogràfica i gravació de la col·laboració entre l’artista catalana i el duet italià Colpesce Dimartino.

La reconeguda cantant i artista catalana Rigoberta Bandini ha escollit l’edifici blau del barri Gaudí de Reus per desenvolupar la sessió fotogràfica, i corresponent gravació, del seu últim projecte. Es tracta d’una col·laboració de la cantant amb els artistes italians Colpesce Dimartino per la versió en castellà de ‘Splash (más que mares)’, que el duet sicilià va presentar al Festival de San Re mo i per la qual han rebut prestigiosos premis.

La sessió fotogràfica i posterior gravació es va dur a terme el passat 18 de març i es va gestionar des de l’Agència de Promoció de Ciutat, a través de l’oficina d’atenció als rodatges Reus Film Office, i la comunitat de propietaris de l’edifici en qüestió.

A la cançó ‘Splash (más que mares)’ es reflexiona de les falses expectatives i la frustració. La cançó ja està disponible a totes les plataformes.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS