Últimes notícies:

El Planet Estiu comença amb un ple d’inscripcions

per: Paula Jansà

Aquesta gran rebuda es deu, en gran part, per les més de 90 activitats que presenta el programa. Un Planet Estiu que han estat escollit pels mateixos joves mitjançant una escolta activa.

Tot just fa una setmana ha començat el programa de l’edició 2024 del Planet Estiu. Aquesta iniciativa ofereix durant el mes de juliol, fins a 90 activitats i tallers gratuïts, que van dirigits majoritàriament al públic jove d’entre 12 i 17 anys, però que també inclou activitats per a edats entre els 18 i els 29, i que s’han definit a través d’una escolta activa que s’ha fet als joves.

Tot i portar només una setmana, tal com assenyala Daniel Marcos, regidor de Joventut de l’Ajuntament de Reus, la iniciativa està sent un èxit i la gran majoria d’activitats ja es troben esgotades o amb un nombre de places limitat.

Planet Estiu

Catàleg d’activitats i sortides disponibles del Planet Estiu

Alguns dels tallers que s’han realitzat durant aquesta primera setmana, han estat els tallers de Lettering, teatre, cub de rubik, programació de videojocs i, fins i tot, un curs d’impressió 3D. Unes activitats que estan agradant molt i motivant als joves a repetir l’estiu vinent.

Tot i que la gran majoria de les activitats ja han complert el límit de places, els joves que ho vulguin encara es poden apuntar a alguns tallers i sobretot a les sortides, que inclouen destins com el Costa Caribe Aquatic Park de Port Aventura, sortides amb caiac i pàdel surf o sortides de fotografia nocturna, per un preu de només 5 euros.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS