Últimes notícies:

Els guanyadors del 48è Concurs de Paletes de Reus són del Gironès

per: Laura Roig

El certamen, de caràcter bianual, ha aplegat 15 parelles de paletes, principalment de les demarcacions de Tarragona i Girona

Els participants al 48è Concurs Intercomarcal de Paletes han tingut un màxim de 4 hores per construir part d’una cúpula de la porta principal de l’Institut Pere Mata, obra de Lluís Domènech i Montaner.

Les parelles més hàbils del concurs

Els guanyadors, premiats amb 1200 euros, han estat la parella formada per Ramon Oliveras i Jordi Gener, de Vilobí d’Onyar, al Gironès. En segon lloc s’ha classificat la parella integrada per Josep Ribes i Josep Maria Vila, també de Vilobí d’Onyar. I els tercers han estat Esteve Vilella i Josep Maria Gràcia, de l’empresa Tramuntana de Riudellots de la Selva. Els primers locals o agremiats a classificar-se han estat Enrique Serrano i Israel Bosch, de Construccions Vinaixa.

Un concurs únic a Tarragona

El concurs va néixer amb la voluntat de fomentar l’ofici i mesurar l’habilitat dels professionals del sector. La peça d’enguany no era de les més complicades dels darrers concursos, però obligava a fer un bon replanteig inicial i col·locar correctament les peces per quadrar bé l’acabat. La competició és l’única d’aquestes característiques que se celebra a la demarcació de Tarragona, i una de les poques que té lloc a Catalunya.

AGENDA

25 de Febrer

14 de Juny

RELACIONATS