Últimes notícies:

Èxit de participació als XVII Premis Gaudí Gresol

Més de 350 persones han assistit a la gala on s’han premiat deu persones distingides en diversos àmbits professionals, tot plegat coincidint amb el 30è aniversari de la Fundació Gresol

Un any més els Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència han guardonat a deu personalitats amb l’objectiu de reconèixer el treball de persones, entitats i organismes que hagin destacat en diferents disciplines professionals.

En aquest sentit, els distingits en aquesta 17a edició dels premis han estat Ana Vallés amb el Premi de Lideratge Empresarial, Montse Guàrdia en l’àmbit de la Tecnologia i la Innovació, Gemma Mengual amb el Premi Esport, els xefs Sergio i Javier Torres destingits amb el Premi Gastronomia o el doctor reusenc Joaquim Enseñat pel que fa en l’àmbit de la medicina. Per altra banda, enguany els Gaudí Gresol han distingit especialment a professionals del Camp de la Comunicació com Tatxo Benet amb el Premi Lideratge en Comunicació Audiovisual, Peter Vives amb el Premi Cinema, Aina Clotet amb el Premi Televisió o Raquel Sans en el camp del periodisme.

Una 17a edició que coincident amb els 30 anys de Fundació Gresol i que enguany han tingut un rècord de participació amb gairebé 350 assistents que han gaudit d’una gala presentada pel coach Nando Coronado.

Uns premis amb compromís solidari

La Fundació Gresol fa cada any una aportació a algun organisme i organització solidària. Aquest any és en benefici l’Associació ANTIAN, ubicada a Cambrils i que vetlla per aquells nens i nenes que han estat diagnosticats amb una malaltia metabòlica rara i minoritària a causa de la mutació del gen ADSL. Aquesta mutació fa que tinguin un retard mental i psicomotriu, epilèpsia i manca de parla.

El Grup de Teràpia Genètica per al Sistema Nerviós Central de l’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Institut de Recerca de l’Hospital Vall d’Hebron, conjuntament amb l’Associació Antian, han iniciat una carrera contrarellotge per atraure l’atenció sobre aquesta malaltia i aconseguir els recursos necessaris per desenvolupar i aplicar nous tractaments terapèutics utilitzant tecnologies capdavanteres, com la teràpia genètica.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS