Últimes notícies:

Les famílies de l’escola Prat de la Riba demanen més seguretat viària

per: Redacció

L’AFA organitzarà mobilitzacions arran l’accident entre dos vehicles a pocs metres de l’escola

Després de l’accident de trànsit que va acabar amb un cotxe bolcat a pocs metres de l’entrada de l’escola, l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola Prat de la Riba demana que s’ampliï la seguretat de la zona i demanen mesures per un entorn escolar més segur i saludable pels infants.

Imatge de l’accident a l’Avinguda Prat de la Riba

Peticions de l’AFA

Entre les peticions, l’AFA demana tancar el trànsit rodat al Passeig Sunyer i el tancament provisional al trànsit de l’Avinguda Prat de la Riba. La voluntat de l’associació és mobilitzar-se i organitzar manifestacions en els pròxims mesos per tal de donar visibilitat a la problemàtica.

L’AFA també demana un estudi que inclogui la resta de centres d’educació primària i secundària de la ciutat. La intenció és evitar accidents similars en zones sensibles com els centres educatius, i eliminar les possibles contaminacions acústiques i mediambientals que puguin afectar la salut dels alumnes.

Comunicació del centre

Per la seva banda, la direcció del centre, que es vol mantenir al marge tractant-se d’una iniciativa impulsada per pares i mares, ha assenyalat que tot el que es faci per la salut dels infants, la mobilitat sostenible i la creació d’entorns segurs i pacificats serà bo per l’escola.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS