Últimes notícies:

Les piscines municipals de Reus obriran el 19 de juny

per: Redacció

L’horari d’obertura serà de les 11:00 h a les 20:00 h, de dilluns a diumenge

Les piscines municipals de Reus del Parc dels Capellans enceten la temporada d’estiu el 19 de juny. Aquest any, l’obertura de les piscines s’allargarà una setmana més, fins al 8 de setembre, en l’horari habitual de les 11 del matí a les 8 del vespre, de dilluns a diumenge.

Com ja és habitual, la setmana prèvia a l’obertura al públic de les instal·lacions es desenvoluparan les trobades d’alumnes dels centres educatius de Reus i el Baix Camp.

També s’ha programat l’activitat d’aiguagim, adreçada al públic en general a partir dels 16 anys. L’activitat consta de dues sessions setmanals en horari previ a l’obertura al públic de les piscines, més una hora de bany lliure.

Les tarifes, que es mantenen respecte a la temporada anterior, disposen d’un preu diferenciat per a infants i tercera edat i d’un important grup de descomptes (carnet o targeta jove, targeta daurada, famílies nombroses o monoparentals, entre altres). Dins de les modalitats d’entrada es mantindran els passis mensuals, de temporada, els bons 10 i les entrades diàries i de matí o tarda.

Es pot consultar tota la informació com les normes d’ús, tarifes i descomptes aplicables a l’espai web de Reus Esport aquí.

AGENDA

RELACIONATS