Últimes notícies:

Reus obrirà, abans de final d’any, un nou servei d’habitatge

per: Paula Jansà

Aquest nou servei s’ubicarà a tocar de la Biblioteca Xavier Amorós. Paral·lelament, l’Ajuntament podrà comprar pisos de segona mà per rehabilitar-los i posar-los a disposició de la ciutadania.ç

L’Oficina d’Habitatge de Reus ha donat 4 milions d’euros en ajuts de lloguer i ha gestionat més de 25.000 tràmits durant el 2023. Unes fites que demostren l’elevat volum de peticions que es gestionen des d’aquest servei. Amb la voluntat de millorar el departament, l’Ajuntament de Reus ha decidit canviar la seva ubicació i redefinir el servei.

D’aquesta manera, el nou Servei d’Habitatge atendrà la gestió del parc públic d’habitatge, l’oficina d’atenció ciutadana, el suport d’emergència residencial i l’oficina de rehabilitació. En aquest últim punt, el consistori reusenc incorporarà com a novetat la compra de pisos de “segona mà”. Una acció que celebren després que s’hagi aprovat el pas definitiu per poder-los adquirir, rehabilitar i posar a disposició de la ciutadania.

Oficina d'Habitatge de Reus

Pel que fa al canvi d’ubicació, aquest mateix divendres s’ha publicat la licitació del projecte d’obres pel nou espai, que s’ubicarà a les actuals instal·lacions de la Universitat Oberta de Catalunya, adjacent a la Biblioteca Xavier Amorós. L’edifici és de tres plantes, i se n’ocuparan la primera i la segona, unificant els diferents blocs de treball en un mateix espai físic. La previsió és poder inaugurar el nou servei de l’habitatge abans d’acabar l’any després d’unes obres d’adequació de 99.000 euros.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS