Últimes notícies:

Signat el protocol de l’app de seguretat de l’Àrea Metropolitana

per: Clara Marquiegui

L’eina vol millorar la comunicació entre ciutadania i cossos de seguretat, a través de la tecnologia.

Representants dels ajuntaments de Cambrils, La Canonja, Constantí, El Catllar, Mont-roig del Camp, Reus i Tarragona han signat, aquest dimarts, el protocol de gestió de l’aplicació de seguretat que compartiran aviat.

I és que, el passat mes de març, es va anunciar el primer projecte de l’àrea metropolitana: una eina que, a través de la tecnologia, agilitzarà les comunicacions entre ciutadania i cossos de seguretat. El seu objectiu és poder oferir una resposta més eficient i efectiva en casos d’urgència, per exemple a través d’un botó del pànic que permetrà enregistrar àudio i vídeo des del mòbil de la víctima, a l’instant.

La signatura d’aquest protocol anirà seguida de la signatura del conveni definitiu que es durà a terme a Reus, abans que acabi aquest 2024. Es tracta de dos passos indispensables per a la creació d’aquesta app que han definit com “un acord històric entre municipis”.

Sense data aproximada d’estrena

Un cop més, els alcaldes han animat a la resta de municipis veïns a sumar-se al projecte que, asseguren, millorarà la vida dels ciutadans de la zona. Una eina que encara no té data aproximada d’estrena.

AGENDA

RELACIONATS