Últimes notícies:

Estudiants recullen més de 600 quilos de brossa de Reus

per: Mireia Jansà Mata

La iniciativa s’emmarca en la jornada Let’s Clean Up Europe que se celebra a tot Europa

Estudiants de 12 centres educatius de la ciutat de Reus han participat en la jornada ambiental Let’s Clean Up Europe. Els i les alumnes, repartits en grups, han realitzat tasques de neteja en espais propers als seus centres educatius on han recollit més de 600 quilos de deixalles. Ampolles de plàstic, envasos, cartró, inclús centenars de burilles de cigarreta. Són alguns dels residus que els prop de 450 nens i nenes participants han recollit en aquesta nova edició.

Es tracta d’una iniciativa emmarcada en una jornada que se celebra a tot Europa i que vol fer reflexionar a la canalla sobre la quantitat de deixalles que es llencen de forma incontrolada a la natura i conscienciar la població sobre la importància de no abocar residus al medi natural.

Una jornada emmarcada amb el programa Escoles Reus 2030

Aquesta jornada forma part del programa d’educació ambiental Escoles Reus 2030. En total, 25 centres de Reus han participat en les diverses propostes d’aquest programa realitzant diverses activitats per fomentar i conscienciar sobre l’ecologisme i la sostenibilitat.

AGENDA

RELACIONATS