Últimes notícies:

La sequera obliga a l’Ajuntament a prohibir les activitats amb aigua als actes de promoció municipal

per: Redacció

La mesura arriba arran de la falta d’aigua que pateix el territori, i el govern demana que s’eviti fer un ús abusiu d’aquesta com a element festiu

L’Ajuntament de Reus prohibeix tota activitat lúdica amb aigua als actes de promoció municipal. Segons el govern, la mesura arriba arran de la forta sequera que pateix el territori, el qual encara es troba en fase d’emergència per sequera pluviomètrica severa. Juntament amb aquesta restricció, des de l’ajuntament es demana a la ciutadania que es faci un ús responsable de l’aigua i s’eviti fer un ús abusiu d’aquesta com a element festiu. En aquest sentit, el govern anuncia que no facilitarà mitjans per fer ús de l’aigua potable amb aquesta finalitat.

Cambrils també amplia les restriccions de cara a l’estiu

El context de sequera, també ha obligat al municipi veí de Cambrils a prendre mesures. La vila marinera tancarà les dutxes de les platges durant l’estiu, com ja va passar l’any passat, però segons avença el Diari de Tarragona, enguany també tancarà els renta-peus. Un equipament que condicionarà l’ús de l’aigua del municipi durant aquesta temporada d’estiu, a l’espera que la situació de sequera permeti tornar a fer-hi ús.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS