Últimes notícies:

Nit d’aiguats al Baix Camp

per: Redacció

Reus (90) i Cambrils (31) han estat les poblacions d’on s’han fet més trucades al telèfon d’emergències 112 relacionades amb l’episodi de tempestes

El Camp de Tarragona s’ha vist afectat per fortes tempestes aquesta nit i matinada, sent les comarques del Baix Camp i el Tarragonès les que han registrat aiguats més importants, amb puntes d’intensitat de precipitació com la de Vinyols i els Arcs, on en 30 minuts han caigut fins a 31’1mm.

El Baix Camp, la més afectada per la pluja

Reus ha viscut moments de caos a les principals artèries de la ciutat, quan l’aigua acumulada ha impedit la circulació en determinats punts, i el trànsit s’ha col·lapsat.

A causa dels forts xàfecs, el telèfon d’emergències 112 ha rebut 240 trucades per 142 expedients relacionats amb l’alerta del Pla INUNCAT, la majoria des del Baix Camp, que n’ha registrat 126, i concentrades majoritàriament als municipis de Reus, amb 90, i a Cambrils, amb 31. En alguns casos les pluges han anat acompanyades de calamarsa i pedregades.

Fins a les 8 del matí els Bombers de la Generalitat han atès 116 avisos per la pluja, dels quals, 52 a Reus.

Cap a últimes hores de la matinada els nuclis tempestius s’han anat desplaçant cap al mar, i aquest matí el cel ja s’ha mostrat serè, i gairebé no quedava rastre dels aiguats que han afectat el Camp de Tarragona.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS