Últimes notícies:

L’Hospital Sant Joan reconeix un centenar de professionals

per: Redacció

Aquest cap de setmana s’ha fet un homenatge als treballadors que es jubilen i aquells que sumen 10, 20, 30 i 40 anys d’antiguitat

L’Auditori de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha acollit, aquest cap de setmana, l’acte de reconeixement als treballadors i treballadores que compleixen 10, 20, 30 i 40 anys d’antiguitat i als professionals jubilats dels centres que integren Salut Sant Joan de Reus – Baix Camp, en el període juliol de 2023 a juny de 2024.

En concret, s’han homenatjat prop d’un centenar de professionals de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils, el CAP Vandellòs – l’Hospitalet, el CAP Riudoms, el CAP Selva del Camp i el CAP Marià Fortuny de Reus.

L’acte ha comptat amb la presència de la Sra. Imma Grau, directora dels Serveis Territorials de Salut al Camp de Tarragona, que ha posat en valor la feina dels professionals sanitaris assenyalant que “mereixen el nostre reconeixement i gratitud per dedicar bona part de la vida, no tan sols laboral, a l’atenció de les persones, la cura dels pacients i la millora de la comunitat. Han de continuar sent el mirall i l’exemple en què ens fixem la resta“.

La festa ha finalitzat amb l’actuació musical de The Covermakers i amb un petit refrigeri als jardins de l’Hospital.

AGENDA

RELACIONATS