Últimes notícies:

Neix la nova Associació de Parkinson de Reus

per: Paula Montalvo

L’entitat neix amb la voluntat d’acompanyar des d’un vessant social tots els pacients i afectats de Parkinson a Reus i al Baix Camp

El local de l’Associació de Veïns de la Pastoreta acull una nova entitat des d’aquest dijous. És l’Associació de Parkinson de Reus i Baix Camp. Ho fa amb la voluntat d’oferir un acompanyament a persones que reben un diagnòstic d’aquesta malaltia, o bé a familiars o amics de l’entorn de la persona amb aquesta malaltia. Un diagnòstic que, asseguren, és molt dur de rebre.

L’Associació de Parkinson ja compta amb 30 socis

L’Associació farà tallers per a treballar la memòria i la salut mental, alhora que estimulen l’exercici físic amb treballs manuals i exercicis per a la motricitat fina. Tot plegat, per aportar una autonomia i un bon nivell de vida al pacient de Parkinson.

Just havent començat, l’Associació de Parkinson de Reus i Baix Camp ja compta amb 30 socis, una xifra que, diuen, és molt bona pel poc temps que fa que treballen. A banda, després de l’estiu, començaran a fer una ronda pels pobles de la comarca per a donar-se a conèixer en les localitats veïnes.

AGENDA

RELACIONATS