Últimes notícies:

Busquen un noi de 15 anys desaparegut a Reus

per: Redacció

No se’l veu des de dissabte a la tarda, quan va sortir a passejar el gos

La família busca Arnau Díaz Rosique, al qual van veure per última vegada dissabte a la tarda

La família del jove reusenc Arnau Díaz Rosique el busca després de veure’l, per última vegada, aquest dissabte passat, 25 de maig. El noi té 15 anys i va sortir a passejar el gos cap a les cinc de la tarda. La família, juntament amb l’associació SOS Desaparecidos demanen que, si algú en té alguna informació, la faciliti al telèfon 649 952 957 o al 644 712 806.

Quan va sortir de casa dissabte a la tarda portava un xandall negre, una samarreta blau fosc i calçat negre. La situació ja estaria en coneixement dels Mossos d’Esquadra, que haurien obert una investigació al respecte. La família ha explicat a aquest mitjà que, uns vint minuts després que sortís, uns veïns els van trucar a l’intèrfon avisant-los que el gos era al replà.

Quan van sortir a buscar-lo van veure que, al costat de l’ascensor, hi havia el mòbil i les claus del noi deixades amb cura. La preocupació de la família ha crescut arran d’haver descobert que l’Arnau era víctima de bulling a l’escola.

El jove és nou al centre i, segons exposa la família, ha sigut blanc de crítiques i burles des que va arribar aquest curs. El defineixen com un noi tímid i introvertit, motiu pel qual, expliquen, no devia haver dit res a casa al respecte. Tot i això, companys de la mateixa escola haurien explicat la situació als respectius pares que, alhora, ho haurien compartit amb els de l’Arnau.

Fil de notícies

AGENDA

RELACIONATS