Últimes notícies:

Catorze ferits en un accident a Port Aventura

El fort vent ha provocat que un arbre caigués prop de la via de l’atracció Tomahawk. Algunes branques han impactat contra els passatgers de l’atracció.

Accident amb ferits a Port Aventura. El fort vent ha provocat la caiguda d’un arbre pròxim a l’atracció Tomahawk. Algunes de les branques han impactat en els usuaris que estaven utilitzant l’atracció i ha provocat diversos ferits. Fins a les 14:30 s’ha tingut constància de catorze ferits, dos dels quals són greus, i estan ingressats a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i a l’Hospital de Bellvitge, a Barcelona. Dels altres, quatre estan ferits lleus i tres menys greus, aquests han estat traslladats als hospitals de Santa Tecla, a Tarragona, i de Sant Joan, a Reus. Els cinc usuaris restants han estat donats d’alta al mateix parc d’atraccions. Un helicòpter del SEM ha ajudat en les tasques sanitàries.

Els visitants que es trobaven el parc corroboren que “el vent era fort i feia moure les branques dels arbres”. També han explicat que moltes de les atraccions es trobaven tancades, però sí que estaven obertes el “Tren de la mina” i el “Tomahawk”, atracció on ha passat l’incident.

Port Aventura ha emès un comunicat a les seves xarxes socials explicant que l’accident és “fortuït” i “completament aliè a l’operativa i manteniment de les atraccions“. En les pròximes hores, ampliarem la informació.

AGENDA

RELACIONATS