Últimes notícies:

Diversos detinguts en una operació contra el cultiu de marihuana al polígon Agro Reus

per: Marc Càmara

S’ha localitzat una plantació de marihuana en una nau. Els Mossos d’Esquadra mantenen un ampli dispositiu aquest dimecres a la tarda

L’operatiu policial d’aquest dimecres al polígon Agro Reus | Jordi Olària Gras

Els Mossos d’Esquadra han desplegat un ampli dispositiu aquest dimecres a la tarda al polígon Agro Reus. Segons ha pogut saber Canal Reus, es tracta d’una operació contra el cultiu de droga. S’ha localitzat una plantació indoor en una nau industrial del polígon. Els agents estan fent recompte de la droga confiscada i el cos policial informarà del resultat final en els pròxims dies.

Les mateixes fonts apunten al fet que s’haurien detingut mitja dotzena de persones implicades en aquesta plantació de marihuana, les dimensions de la qual, a hores d’ara es desconeixen.

L’operatiu policial d’aquest dimecres al polígon Agro Reus | Jordi Olària Gras

Segona plantació de marihuana en pocs mesos al polígon

Els Mossos ja van desmantellar una plantació de marihuana, amb fins a 400 plantes, el passat mes d’octubre al mateix polígon Agro Reus. Aleshores es van detenir dues persones que també van ser acusades de frau elèctric, ja que tenien punxada la llum amb la qual cultivaven les plantes.

En els darrers temps s’ha disparat la preocupació de les administracions al voltant del cultiu i tràfic de droga. Els casos de violència entre bandes organitzades ha anat creixent arran de l’increment, també, de les plantacions de marihuana a tot Catalunya.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS