Últimes notícies:

Els Mossos desmantellen dos cultius amb 4.900 plantes de marihuana a les Muntanyes de Prades

per: Redacció

Les plantacions s’ubicaven diverses zones boscoses a La Febró i Mont-ral

Els Mossos d’Esquadra desmantellen dos cultius amb 4.900 plantes de marihuana a les Muntanyes de Prades. En concret, han estat localitzats als termes municipals de La Febró (Baix Camp) i a Mont-ral (Alt Camp).

A primera hora del matí d’aquest dimarts es va dur a terme un operatiu després de confirmar l’existència d’una possible plantació de marihuana repartida en diversos bancals ubicats en una zona boscosa de difícil accés a La Febró.

Tot i les dificultats orogràfiques del terreny, els agents van arribar fins a les parcel·les on hi van localitzar 2.800 plantes de marihuana de fins a trenta centímetres d’alçada. També hi havia un sistema de regadiu format per unes canonades de plàstic procedents d’unes basses d’aigua.

A pocs metres de distància, els agents van observar un campament amb diverses tendes on algú hi havia pernoctat i on es van trobar begudes i aliments, motxilles, roba i diversos productes fitosanitaris per a la protecció i el creixement dels cultius. La investigació continua oberta per tal d’identificar els responsables d’aquesta plantació.

Dos detinguts a Mont-ral

De manera simultània a l’operatiu de La Febró, a Mont-ral es va desmantellar un altre cultiu de 2.100 plantes d’entre 30 i 40 centímetres d’alçada repartides en dues parcel·les d’una zona boscosa d’e Mont-ral d’aquest poble. Després d’arribar-hi a través d’un camí, els Mossos van localitzar dos homes i diverses tendes equipades amb llits, una cuina i una dutxa. Els dos terrenys de conreu s’abastien d’aigua a través d’un sistema de canonades de plàstic procedents de diverses basses de reg.

Finalment, els dos homes de 20 i 21 anys els quals es cuidaven del manteniment i vigilància d’aquesta plantació, van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Ambdós van passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS