Últimes notícies:

Més de 100 quilos de cable de coure comissats en una ferrovellera de Reus

per: Redacció

Els Mossos d’Esquadra han realitzat inspeccions en deu ferrovelleres del Camp de Tarragona

Els Mossos d’Esquadra han dut a terme ahir dijous un operatiu en el marc del Pla Operatiu Específic (POE) Metall, amb la inspecció de deu ferrovelleres situades al Camp de Tarragona. Aquestes accions estan dirigides a prevenir i investigar delictes de receptació i assegurar que les empreses i els usuaris del sector del metall compleixen amb la normativa vigent, per evitar així el mercat il·lícit i els robatoris de materials, especialment el coure.

Durant les inspeccions, que s’han realitzat a quatre ferrovelleres de Tarragona, dues a Valls, i les restants a Torredembarra, Reus, Cambrils i el Vendrell, els agents han aixecat actes a dues empreses, una a Valls i una altra a Reus, per irregularitats en les comunicacions policials obligatòries. Aquestes empreses estan obligades per llei a mantenir un registre documental de la seva activitat i informar les autoritats competents.

A Reus, els agents han comissat més de 100 kg de cablejat de coure del qual el propietari no ha pogut acreditar la procedència, resultant en una denúncia administrativa.

Detingut un home a Salou per temptativa de furt de cablejat telefònic

Paral·lelament, en un altre dispositiu relacionat amb el POE Metall, els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada un home de 28 anys a Salou per intentar furtar cablejat telefònic. L’incident ha tingut lloc a les 04:00 h a la carretera de la Costa de Salou, on una patrulla ha sorprès l’home mentre tallava el cablejat d’una línia telefònica des d’una escala.

L’individu ha intentat desfer-se de les eines que utilitzava en adonar-se de la presència policial, però els agents les han recuperat. A més dels danys visibles al cablejat de l’immoble i la torre de telefonia, l’escorcoll del seu vehicle ha revelat diverses eines susceptibles de ser utilitzades per cometre robatoris, incloent-hi una radial, una clau anglesa i diversos cúters. L’home passarà a disposició judicial en les properes hores.

Aquest dispositiu és el segon operatiu transversal a nivell regional desplegat enguany al Camp de Tarragona, amb l’objectiu de controlar l’activitat de les ferrovelleres i exercir pressió sobre els grups delictius actius en aquesta àrea.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS