Últimes notícies:

Vuit detinguts a Cambrils en el desmantellament d’un laboratori de clorhidrat de cocaïna

per: Redacció

Segons fonts policials, el ‘Balkan Cartel’ estaria relacionat amb els fets delictius.

Agents de la Policia Nacional han detingut vuit persones arran del desmantellat del primer laboratori de processament de clorhidrat de cocaïna, que vindria a ser cocaïna en pols. Els fets han tingut lloc en una masia d’una zona rural prop de Cambrils, en un operatiu que ha mobilitzat una trentena d’agents.

En total, s’han confiscat 1.000 quilos de matèria primera impregnada en cocaïna, 6.000 quilos de precursors, 25 quilos de clorhidrat de cocaïna, 70 quilos de pasta base de cocaïna en diverses fases d’elaboració, 52 quilos de marihuana, maquinària relacionada amb l’activitat, sis milers d’euros i dos vehicles.

Segons sembla, el laboratori estaria dirigit i coordinat per un grup pertanyent al ‘Balkan Cartel’, format per ciutadans albanesos. A banda, també hi hauria involucrades persones colombianes, que haurien estat portades a Cambrils per encarregar-se de la producció de les substàncies. Tal com relata el cos policial, els presumptes delinqüents seguien un modus operandi professionalitzat i amb moltes mesures de seguretat per no ser descoberts.

La investigació va iniciar-se el mes d’abril.

AGENDA

RELACIONATS